background

За нас

Кои сме ние?

Счетоводна къща „Мира Консулт“ ЕООД е основана, през 2004 г., в град Русе. Фирмата предлага пълна гама счетоводни услуги, данъчни и финансови консултации, услуги по независим одит на малки, средни предприятия, и на самоосигуряващи се лица, и консултации, свързани с изпълнението на проекти, финансирани със средства от Европейския съюз.
„Мира Консулт“ разполага с експерти с богат опит, готови да решат вашите сложни данъчни казуси. Екипът на фирмата използва последно поколение модерен и текущо актуализиран професионален счетоводен и одиторски софтуер, позволяващ комплексна автоматизация на икономическата дейност, на фирми с различни видове дейност и форма на собственост.
Фирмите, които обслужваме са в най-разлини сектори от стопанския живот, а именно: производстводствени предприятия, външна и вътрешна (импорт - експорт) търговия, транспортни и строителни фирми, складове, бензиностанции, аптеки и медицински центрове, земеделски производители, магазини, малки, средни и големи кафета, барове, сладкарници и ресторанти.
Дейността ни е съобразена с най–новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и всички изисквания от областта на счетоводство, данъци и осигуряване.
Разполагаме с офиси в градовете Русе, Плевен и София.

Защо да изберете нас?

  • Богат опит и традиции в организиране и осъществяване на качествени, бързи и ценово обосновани счетоводни услуги

  • Баланс между професионализъм, прецизни бизнес съвети и конкурентна цена

  • Фирмена политика, насочена изцяло към високо качество на услугите за удовлетворяване изискванията на клиента

  • Индивидуален подход към всеки клиент

  • Разработване на индивидуален план за оптимизиране на финансовите и данъчните задължения, съобразно спецификата на извършваната дейност

  • Консултиране, от професионално подготвени специалисти, в различни сфери на икономическата дейност

Какво казват клиентите ни

Фирмата ни разполага с офиси в Русе, Плевен и София